Football4Fun Logo

Voetbaldagen

Wij organiseren op verschillende locaties zowel binnen als buiten voetbaldagen.

Voetbaldagen

Tijdens onze voetbaldagen zowel binnen als buiten speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. Onze voetbaldagen staan onder leiding van veelal gediplomeerde voetbaltrainers. Dankzij onze sponsor Playground X uit Liessel hebben wij tijdens de voetbaldagen in de meivakantie en de zomervakantie de beschikking over een aantal toffe opblaasbare voetbalattracties.

Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Daarom krijgen de kinderen dagelijks groente en fruit aangeboden.

 

Aanmelden

Door het invullen van het onderstaande aanmeldformulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor de voetbaldagen op onderstaande locaties:​​​​​​​

Panningen zaalvoetbal: 4 en 5 januari (inschrijving gesloten VOL)
In verband met de vele aanmeldingen zullen kinderen die in de jo13 spelen, ook al zijn ze nog 11, in de middag ingedeeld worden. 

Meijel: 1,2 en 3 mei 2024 (inschrijving nog niet geopend)
Roggel: 8,9 en 10 juli 2024 (inschrijving nog niet geopend)
Panningen: 12 t/m 15 augustus 2024 (inschrijving nog niet geopend)

Op het aanmeldformulier onder het kopje ‘locatie’ staan alle voetbaldagen.

​​​​​Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons een bevestiging van de inschrijving, heeft u deze niet ontvangen neem dan direct contact ons op via info@football4fun.nl of via Whatsapp 06-22062076.

Let op:
Vul alle velden volledig in zodat het formulier correct verzonden wordt. Heeft u geen bevestiging ontvangen, controleer dan ook uw Spam folder!

Inschrijf Tip

Wij werken samen met Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Cultuur Limburg & Jeugdfonds Sport Limburg, ouders/verzorgers die ervoor in aanmerking komen kunnen het inschrijfgeld voor de voetbaldagen vergoed krijgen.

Neem hiervoor contact op met een van beide organisaties om erachter te komen of u hiervoor in aanmerking komt.

Aanmelden Voetbaldagen 2024

Mee trainen met Football4Fun?

Op zondagochtend (in Meijel) en op woensdagmiddag (in Panningen) vinden de trainingen van de Football4Fun Voetbalschool plaats. De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met het spelletje voetbal.