Football4Fun Logo

Voetbaldagen

Vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar! Elke dag van 9:30 uur tot 15:30 uur.

Tijdens onze voetbaldagen in Heythuysen (26 t/m 29 juli) en Panningen (22 t/m 25 augustus) speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. Onze voetbaldagen staan onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers. Dankzij onze sponsor HWC Springkussenverhuur uit Heythuysen hebben wij tijdens de voetbaldagen de beschikking over een aantal toffe opblaasbare voetbalattracties.

Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden we ook dagelijks fruit aan.

De kosten voor deze 4 geweldige voetbaldagen bedragen € 79,- (inclusief voetbalshirt, Robey trainingsbal, dagelijkse lunch, drinken en fruit).

Aanmelden

Door het invullen van het onderstaande aanmeldformulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor de voetbaldagen in Heythuysen of Panningen.​​​​​​​

Heythuysen: 26 t/m 29 juli 2021
Panningen: 22 t/m 25 augustus 2021

​​​​​​​Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons een bevestiging van de inschrijving, heeft u deze niet ontvangen neem dan direct contact met ons op via info@football4fun.nl of via Whatsapp 06-22062076.

Let op:
Vul alle velden volledig in zodat het formulier correct verzonden wordt. Heeft u geen bevestiging ontvangen, controleer dan ook uw Spam folder!

Inschrijf Tip

Wij werken samen met Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Cultuur Limburg & Jeugdfonds Sport Limburg, ouders/verzorgers die ervoor in aanmerking komen kunnen het inschrijfgeld voor de voetbaldagen vergoed krijgen.

Neem hiervoor contact op met een van beide organisaties om erachter te komen of u hiervoor in aanmerking komt.

Aanmelden Voetbaldagen 2021

Mee trainen met Football4Fun?

Op zondagochtend (in Meijel) en op woensdagmiddag (in Panningen) vinden de trainingen van de Football4Fun Voetbalschool plaats. De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met het spelletje voetbal.