Football4Fun Logo

Cursus

Football4Fun organiseert voor (voetbal)verenigingen een op maat gemaakte cursus voor hun trainer/leiders, deze cursussen zijn vooral gericht op het pedagogische gedeelte van het trainen en begeleiden van jeugdteams

Football4Fun organiseert voor (voetbal)verenigingen een op maat gemaakte cursus voor hun trainer/leiders en/of overig kader, deze cursussen zijn vooral gericht op het pedagogische gedeelte van het trainen en begeleiden van een jeugdteam:

  • Waar loop je als trainer/leider tegenaan en hoe ga je hiermee om?
  • Wat doe je bijvoorbeeld met een speler die zorgt voor een negatieve sfeer in het team?
  • Wat doe je met een ouder/verzorger die te nadrukkelijk aanwezig is langs de lijn?
  • Wat doe je met een speler die wegloopt bij een training?
  • Hoe richt ik mijn training zo in om te zorgen dat er weinig ruimte is om te klieren?

Dit zijn maar enkele voorbeelden van waar een jeugdtrainer/leider tegenaan kan lopen. Ik ga in gesprek met het kader en samen bepalen we de inhoud van de cursus. Gedurende de cursus probeer ik handvaten te geven aan de deelnemers hoe ze met allerlei voorkomende zaken kunnen omgaan.

Deze cursussen bestaan uit een theoriegedeelte binnen en een praktijkgedeelte op het veld. Tijdens het praktijkgedeelte zal ik praktische tips geven die meteen toegepast kunnen worden bij het betreffende team dat er getraind wordt.

Voor een vrijblijvend gesprek neemt u contact op via info@football4fun.nl

Mee trainen met Football4Fun?

Op zondagochtend (in Meijel) en op woensdagmiddag (in Panningen) vinden de trainingen van de Football4Fun Voetbalschool plaats. De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met het spelletje voetbal.

Geheime vraag:
Hoe heten de kinderen van André Hazes s.r.?