Football4Fun Logo

Clinics

De Football4Fun Voetbalschool verzorgt door het jaar heen verschillende clinics bij verschillende voetbalvereningen in de regio

De Football4Fun Voetbalschool verzorgt door het jaar heen verschillende clinics bij verschillende voetbalvereningen in de regio. Een clinic vindt meestal plaats in een vakantie en kan een hele (5,5 uur) of een halve (2,5 uur) dag duren.

Programma Clinic

  • Ontvangst deelnemers
  • Warming-up
  • Trainingsvormen gericht op techniek, tactiek en samenspel
  • Pauze (voor fruit en drinken wordt door ons gezorgd)
  • Voetbalspellen/partijspellen
  • Afsluiting (met eventueel een prijsuitreiking)

Indien een clinic een halve dag duurt dan heeft deze 1 drink/fruit pauze, Football4Fun zorgt voor het eten en drinken. Indien een clinic een hele dag duurt dan zullen er 3 pauze momenten zijn, 2x een drink/fruitpauze en 1 lunchpauze. Voor de lunchpauze dient u zelf te zorgen voor eten (boterhammen/broodjes) voor uw kind(eren). Voor drinken en fruit wordt door ons gezorgd.

Keepersclinic

Indien er een keeperstrainer beschikbaar is verzorgen wij tijdens een clinic bij een vereninging ook voor keepers een aparte keepersclinic. De keepers zullen dan, in kleine groepjes, een gedeelte van de clinic training krijgen van een keeperstrainer. Het andere gedeelte van de training zullen zij het geleerde in de praktijk brengen tijdens partij en of afrondvormen met de spelers van de clinic voor de voetballers. De keeperstrainer zal zich dan met zijn coaching specifiek richten op de keepers.

Kosten Clinic

Voetbalclinic

  • Halve dag (2,5 uur) € 15 p.p.
  • Hele dag (5,5 uur) € 32,50 p.p.

Keepersclinic

  • Halve dag (2,5 uur) € 20 p.p.
  • Hele dag (5,5 uur) € 37,50 p.p.

Clinics 2021

Het programma voor 2021 ziet er als volgt uit:

14-03-2021 Heythuysen:     10:00 – 12:30 uur
14-03-2021 Panningen:       14:00 – 16:30 uur

Aanmelden

Door het invullen van het onderstaande aanmeldformulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor de voetbaldagen in Heythuysen of Panningen.​​​​​​​

​​​​​​​Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons een bevestiging van de inschrijving, heeft u deze niet ontvangen neem dan direct contact met ons op via info@football4fun.nl of via Whatsapp 06-22062076. 

Let op:
Vul alle velden volledig in zodat het formulier correct verzonden wordt. Heeft u geen bevestiging ontvangen, controleer dan ook uw Spam folder!

Aanmelden Clinic

Mee trainen met Football4Fun?

Op zondagochtend (in Meijel) en op woensdagmiddag (in Panningen) vinden de trainingen van de Football4Fun Voetbalschool plaats. De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met het spelletje voetbal.