Football4Fun Logo

Over football4fun

Gediplomeerd trainer, en gediplomeerd om te werken met kinderen. Dit heeft hij  in 2012 samengevoegd tot Football4Fun!

Football4Fun

De Football4Fun Voetbalschool is een initiatief van Patrick Houtappels, Patrick is gediplomeerd om met kinderen te werken en heeft ruim 12 jaar gewerkt in de kinderopvang bij Hoera Kindercentra en Stichting Kinderopvang Meijel. Daarnaast is Patrick een gediplomeerd voetbaltrainer (TCIII/UEFA C), hij heeft ruim 20 jaar ervaring als voetbaltrainer bij sv Panningen, RKMSV, Helden, SVVH, sv Heythuysen en vv BEVO. Het werken met kinderen en het geven van voetbaltrainingen heeft hij in 2012 samengevoegd tot Football4Fun.

Erkend leerbedrijf

De Football4Fun Voetbalschool mag zich vanaf juni 2020 met trots een Erkend Leerbedrijf noemen. De Football4Fun Voetbalschool voldoet aan alle eisen die het S-BB aanbedrijven stelt om staigeres te mogen opleiden en begeleiden.

Wij leiden studenten van de onderstaande opleidingen op:

  • Leidinggevende Leisure & Hospitality niveau 4
  • Zelfstandig medewerker Leisure en Hospitality niveau 3

Binnen ons bedrijf is een gediplomeerde praktijkbegeleider aanwezig om de studenten op een goede manier te kunnen begeleiden.

Heb je interesse om bij ons bedrijf stage te komen lopen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Football4Fun mogelijkheden

Op zondagochtend (in Meijel op Sportpark de Starte) en op woensdagmiddag (in Panningen op Sportpark Panningen Noord) vinden de trainingen van de Football4Fun Voetbalschool plaats. De kinderen zullen onder leiding van onze fanatieke en kundige trainers op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met het spelletje voetbal

Klik snel voor meer informatie!

De Football4Fun Voetbalschool verzorgt door het jaar heen verschillende clinics bij verschillende voetbalverenigingen in de regio. Een clinic vindt meestal plaats in een schoolvakantie.

Klik snel voor meer informatie!

Twee, drie of vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar! Tijdens onze voetbaldagen speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. Onze voetbaldagen staan onder leiding van een groot aantal gediplomeerde voetbaltrainers. Dankzij onze sponsor Springkussenverhuur De Peel uit Liessel hebben wij tijdens de voetbaldagen de beschikking over een aantal toffe opblaasbare voetbalattracties.

Klik snel voor meer informatie!

Bij de Football4Fun kunt u ook terecht voor het huren van onze snelheidsmeter en ons groot gatendoek. Het gatendoek is te bevestigen in een F/E doel of tussen bomen/palen

Klik snel voor meer informatie!

Voetbalschool Sponsoren

Pro 2 drink

Onze training programma’s

Kleuter Voetbal (Meijel)

Training voor kinderen van 4 t/m 6/7 jaar. De trainingen beginnen om 09:30 uur en duren 35 minuten.

Meer informatie

Regulier (Meijel)

Training voor kinderen van 7 t/m 15 jaar. De trainingen beginnen om 10:05 uur en duren 55 minuten.

Meer informatie

Regulier (Panningen)

Trainingen voor kinderen van 4 t/m 15 jaar. De trainingen beginnen om 14:45 uur en duren 55 minuten.

Meer informatie

Geschiedenis F4F

2012
Op 9 september 2012 zag Football4Fun het levenslicht, de aller eerste training vond plaats op woensdag 12 september op het terrein van Brede School Meijel. Aan deze eerste training deden 3 kinderen mee. Tijdens de tweede training waren er al 7 kinderen aanwezig en daarna ging het hard met de aanmeldingen voor onze trainingen in Meijel.

2013
De voetbalschool blijft maar groeien in het aantal deelnemers aan de trainingen op woensdagmiddag maar ook in de verschillende activiteiten die er aangeboden worden. Zo organiseren wij op woensdag 10 juli het eerste voetbalfeest in Maasbree. Hierna zullen er nog veel meer voetbalfeestjes volgen, gemiddeld zo’n 20 per jaar.

2014
Op dinsdag 5 maart gaat onze nieuwe website, gemaakt door BRAMUS Internet Services, online. Nu zijn we nog beter te vinden en kunnen we alles wat wij aanbieden nog beter laten zien. Het aantal deelnemers aan onze trainingen en overige activiteiten blijft maar stijgen. Ook hebben steeds meer jongere kinderen interesse om te komen voetballen en dat heeft ons doen besluiten om te gaan starten met peutervoetbal. Kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar voetballen dan 30 minuten in een voorheen veilige leeromgeving.

2015
Op zaterdag 23 mei organiseert Football4Fun voor de eerste keer de jeugdslotdag bij vv Helden voor 100 jeugdleden en staat er op zaterdag 30 mei de eerste editie van de Paul Verhaegh penaltybokaal op het programma. Tijdens dit evenement mogen de deelnemers waaronder ook Paul Verhaegh zelf hun schotkracht testen op de snelheidsmeter van Football4Fun. Het hardste schot van Paul zbedroeg 109 km/u, een speler van de Jo19-1 van SV Kronenberg heeft nog steeds het record in handen van maar liefst 112 km/u.

In de zomervakantie van 2015 werden de eerste voetbaldagen georganiseerd, aan deze eerste editie deden 40 kinderen mee. In eerste instantie zouden deze de C1000 Panningen Voetbaldagen gaan heten maar na een naamswijziging werden dit de Jumbo Panningen Voetbaldagen. Wij zijn nog steeds het enige evenement waarvan Harald en Ilse van Beek met hun supermarkt de naamgever zijn. Hier zijn wij hen al vele jaren dankbaar voor.

2016
Tijdens de voetbaldagen in 2016 op donderdag 1 september kwam de mascotte van PSV Phoxy een bezoekje brengen aan de voetbaldagen in Panningen, dit werd een groot feest voor onze voetballers.

2017
Op woensdag 10 december stond de toen voorlopig laatste voetbaltraining van de Football4Fun Voetbalschool in Meijel op het programma omdat ik vanaf januari 2018 bij Hoera kindercentra in Heythuysen ging werken stopten de trainingen op woensdagmiddag in Meijel. Maar liefst 65 kinderen trainden op dat moment bij de Football4Fun Voetbalschool.

2018
In de zomervakantie is er een eerste stap gezet in het organiseren van de voetbaldagen in Heythuysen bij sv Heythuysen. In samenwerking met sv Heythuysen worden de SV Heythuysen Voetbaldagen georganiseerd. Een eerste editie waarbij 38 kinderen hebben genoten van 4 dagen vol met voetbalplezier was een groot succes. In ditzelfde jaar zaten de Jumbo Panningen Voetbaldagen voor de eerste keer helemaal vol, maar liefst 100 deelnemers deden dit jaar mee. In de jaren hierna werd de interesse in onze voetbaldagen alsmaar groter waardoor we nu al een aantal jaren steeds eerder vol zitten en we zelfs een reservelijst hebben.

Na een afwezigheid van 9 maanden keerde de Football4Fun Voetbalschool terug in Meijel. Vanaf zondag 9 september werd er weer bijna wekelijks getraind op zondagochtend. Deze trainingen vonden vanaf dan plaats op de velden van RKMSV. Waar we in het begin nog zo’n 20 voetballers hadden rondlopen is het uiteindelijk uitgegroeid naar een trainingsmoment op zondagochtend voor ruim 60 kinderen.

2019
Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen powered by Football4fun zijn een feit. De aller eerste editie van deze voetbaldagen volledig georganiseerd door Football4Fun vindt plaats tijdens de zomervakantie van 9 t/m 12 juli.

2020
In 2020 zijn wij de samenwerking aangegaan met het sportmerk Robey. Tijdens de voetbaldagen in de zomervakantie van 2020 dragen zowel de deelnemers als de trainers de mooie sportkleding van Robey.

De samenwerking met RKMSV was al intensief maar is in 2020 nog verder uitgebreid wat resulteert in een groot aanbod van extra trainingsmomenten voor de kinderen uit Meijel.

2021
Dit jaar zijn we, ondanks de Corona pandemie, gestart met alleen maar goed nieuws:
De samenwerking met Robey is verlengd met 3 jaar.

  • Autoservice Franca, HWC Springkussen Verhuur, Pater Pannenkoek en Pro2Drink hebben zich verbonden als sponsor aan de voetbalschool. Coffee en Toffee heeft haar samenwerking met ons wederom verlengd.
  • Op woensdag 24 februari zijn we gestart met de SV Panningen Voetbalschool in Panningen.
  • De eerste editie van de Jumbo Meijel Voetbal 3-daagse was binnen uur vol.

2012

Start F4F

2014

Peutervoetbal

2015

Eerste voetbaldagen

2018

Voetbaldagen Panningen

Mee trainen met Football4Fun?

Op zondagochtend (in Meijel) en op woensdagmiddag (in Panningen) vinden de trainingen van de Football4Fun Voetbalschool plaats. De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met het spelletje voetbal.

Geheime vraag:
Hoe heten de kinderen van André Hazes s.r.?