Nieuwe website online!

Nadat onze website in 2014 voor het eerst online is gegaan en er tussentijds enkele wijzigingen zijn geweest om de site te optimaliseren was het tijd voor een vernieuwde website. Met de groei van Football4Fun komen er ook steeds meer…

Nadat onze website in 2014 voor het eerst online is gegaan en er tussentijds enkele wijzigingen zijn geweest om de site te optimaliseren was het tijd voor een vernieuwde website. Met de groei van Football4Fun komen er ook steeds meer activiteiten en locaties bij, en dit wilden we graag overzichtelijk op een nieuwe website kunnen tonen.

Mee trainen met Football4Fun?

Op zondagochtend (in Meijel) en op woensdagmiddag (in Panningen) vinden de trainingen van de Football4Fun Voetbalschool plaats. De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met het spelletje voetbal.