Football4Fun Logo

Voetbal-3-Daagse

In de meivakantie op 3, 4 en 5 mei organiseert Football4Fun de Voetbal-3-Daagse. Drie dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar!

Jumbo Phicoop Meijel Voetbal-3-Daagse powered by Football4Fun

In de meivakantie op 3,4 en 5 mei organiseert Football4Fun op Sportpark De Starte in Meijel een Voetbal-3-Daagse

Drie dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar! Elke dag van 9:30 uur tot 15:00 uur.

Tijdens de Jumbo Phicoop Meijel Voetbal-3-Daagse speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. De Jumbo Phicoop Meijel Voetbal-3-Daagse staan onder leiding van trainers van de Football4Fun Voetbalschool. 

Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden we ook dagelijks fruit aan.

De kosten voor deze 3 geweldige Voetbal-3-Daagse bedraagt 70,- euro! (inclusief voetbalshirt, dagelijkse lunch, drinken en fruit).

Aanmelden (inschrijving gesloten VOL!)

Het inschrijfgeld voor de Jumbo Phicoop Meijel Voetbal-3-Daagse bedraagt €70,- inclusief shirt, dagelijkse lunch, fruit en drinken. 

Bij uw betaling graag duidelijk de naam en geboortedatum van uw kind(eren) vermelden. Bij eventuele overboeking is het moment van betalen bepalend en: vol = vol!

De inschrijving is pas definitief zodra het inschrijfgeld op onze rekening staat bijgeschreven en u een bevestiging van aanmelding heeft ontvangen via de e-mail.

​​​​​​​Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons een bevestiging van de inschrijving, heeft u deze niet ontvangen neem dan direct contact met ons op via info@football4fun.nl of via Whatsapp 06-22062076.

Let op:
Vul alle velden volledig in zodat het formulier correct verzonden wordt. Heeft u geen bevestiging ontvangen, controleer dan ook uw Spam folder!

Inschrijf Tip

Wij werken samen met Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Cultuur Limburg & Jeugdfonds Sport Limburg, ouders/verzorgers die ervoor in aanmerking komen kunnen het inschrijfgeld voor de voetbaldagen vergoed krijgen.

Neem hiervoor contact op met een van beide organisaties om erachter te komen of u hiervoor in aanmerking komt.

Mee trainen met Football4Fun?

Op zondagochtend (in Meijel) en op woensdagmiddag (in Panningen) vinden de trainingen van de Football4Fun Voetbalschool plaats. De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met het spelletje voetbal.