Jumbo Panningen Voetbaldagen 2020, inschrijving gesloten! VOL!!

In week 34 van de zomervakantie, van 17 t/m 20 augustus 2020, vinden op Sportpark Panningen Noord de zesde editie van de Jumbo Panningen Voetbaldagen plaats!

Vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar! Elke dag van 9:30 uur tot 15:30 uur.

Tijdens de Jumbo Panningen Voetbaldagen speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. De Jumbo Panningen Voetbaldagen staan onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers. Dankzij onze samenwerking met Evenementenbureau RoMa uit Neerkant hebben wij tijdens de voetbaldagen de beschikking over een aantal toffe en uitdagende opblaasbare voetbalattracties (o.a. een pannakooi, voetbalboarding en een voetbalparcours)

Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden we ook dagelijks fruit aan.

De kosten voor deze 4 geweldige voetbaldagen bedragen 69 euro! (inclusief voetbalshirt, dagelijkse lunch, drinken en fruit).

Wij werken samen met Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Cultuur Limburg & Jeugdfonds Sport Limburg, ouders/verzorgers die er voor in aanmerking komen kunnen het inschrijfgeld voor de voetbaldagen vergoed krijgen. Neem hiervoor contact op met een van beide organisaties om er achter te komen of u hiervoor in aanmerking komt.
 

 

 

Agenda

14-07-2020 | Sportpark Molenhoek Heythuysen

Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen

23-07-2020 | Beringerzand

Spellencircuit Recreatiepark Beringerzand

13-08-2020 | Berinerzand

Spellencircuit Recreatiepark Beringerzand

17-08-2020 | Sportpark Panningen Noord

Jumbo Panningen Voetbaldagen

Hoofdsponsor Voetbalschool

Roma Events

Social Media

Instagram Facebook Twitter

Copyright 2014 by Football4Fun · Algemene Voorwaarden · Privacy Policy · site door BRAMUS Internet Services