Training

Op zondagochtend (in Meijel op sportpark de Starte) en op woensdagmiddag (in Heythuysen op sportpark Molenhoek) vinden de trainingen van de Football4Fun Voetbalschool plaats. De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met het spelletje voetbal.

De training bestaat uit een variĆ«teit aan voetbalvormen en voetbalspelvormen waarbij plezier en samenspel centraal staan. Naast balvaardigheid (techniek) zal er zeker bij de oudere kinderen ook veel aandacht worden besteed aan spelinzicht (tactiek). Bij onze jongste voetballers van het kleutervoetbal zal alles spelenderwijs worden aangeboden zodat zij op een laagdrempelige manier in aanraking komen met het spelletje voetbal. Wij vinden het belangrijk dat kinderen leren om te sporten in teamverband, ook leren wij ze om te gaan met winnen en verliezen. 

Voor zowel de betere voetballer als ook voor de beginnende voetballer zal er meer dan voldoende uitdaging zijn tijdens de trainingen van de Football4Fun Voetbalschool! Alle kinderen kunnen zich bij ons op hun eigen niveau en en tempo (verder) ontwikkelen. 

De volgende zaken komen aan bod tijdens elke training:
- balvaardigheid
- spelinzicht
- samenspel

Kleding en schoeisel:
Tijdens de trainingen is het dragen van sportkleding verplicht, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn niet verplicht maar wel zeer aan te raden.

Geef uw kind een flesje water mee voor als we tussendoor even pauzeren.

Agenda

14-07-2020 | Sportpark Molenhoek Heythuysen

Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen

23-07-2020 | Beringerzand

Spellencircuit Recreatiepark Beringerzand

13-08-2020 | Berinerzand

Spellencircuit Recreatiepark Beringerzand

17-08-2020 | Sportpark Panningen Noord

Jumbo Panningen Voetbaldagen

Hoofdsponsor Voetbalschool

Roma Events

Social Media

Instagram Facebook Twitter

Copyright 2014 by Football4Fun · Algemene Voorwaarden · Privacy Policy · site door BRAMUS Internet Services