Football4Fun

De Football4Fun Voetbalschool is een initiatief van Patrick Houtappels, Patrick is gediplomeerd om met kinderen te werken en heeft ruim 12 jaar gewerkt in de kinderopvang bij Hoera Kindercentra en Stichting Kinderopvang Meijel. Daarnaast is Patrick een gediplomeerd voetbaltrainer (TCIII/UEFA C), hij heeft ruim 20 jaar ervaring als voetbaltrainer bij sv Panningen, RKMSV, Helden, SVVH, sv Heythuysen en vv BEVO. Het werken met kinderen en het geven van voetbaltrainingen heeft hij in 2012 samengevoegd tot Football4Fun.

Bij de Football4Fun Voetbalschool wordt op een laagdrempelige manier de basis gelegd voor een prestatieve of recreatieve voetbalcariere. Uit ervaring is gebleken, dat kinderen die bij de Football4Fun Voetbalschool starten en daarna doorstromen naar een voetbalverenging, een zeer goede basis hebben. Ze stromen vaak in hogere jeugdteams in en hebben een voorsprong op zowel voetbaltechnisch als ook op voetbaltactisch gebied.

Naast het voetbalgedeelte besteden wij tijdens onze voetbalactiviteiten ook veel aandacht aan de sociaal emotionele ontwikkeling van onze spelers, bijvoorbeeld: hoe speel je in een team en hoe ga je om met winnen en verliezen. Tijdens de voetbaldagen en clinics besteden wij extra aandacht aan de combinatie sporten en gezonde voeding, kinderen krijgen tijdens deze activiteiten van ons fruit en gezonde lunch. 

U kunt bij ons terecht voor:

- Trainingen
- Voetbaldagen
- Zaalvoetbaltoernooien (Kerst en Carnaval)
- Kinderfeestjes
- Clinics
- Verhuur 
- Train de jeugdtrainer/leider (laagdrempelige cursus voor een voetbalvereniging) 

Ook hebben wij reeds enkele jaren ervaring met het organiseren van complete seizoensafsluitingen voor de jeugd van voetbalverenigingen. Zelfs voor het organiseren van een complete sportdag voor 180 basisschoolkinderen draaien wij onze handen niet voor om. Kortom wilt u een leuke, sportieve en uitdagende activiteit neem dan contact met ons op en samen kunnen we bekijken wat er mogelijk is.

Agenda

13-03-2021 | Meijel

Clinic RKMSV

14-03-2021 | Heythuysen en Panningen

Clinic Heythuysen en SV PANNINGEN

28-03-2021 | Meijel

Start Blok 4 Football4Fun Voetbalschool Meijel

07-04-2021 | Sportpark Panningen Noord

Start Blok 2 SV Panningen Voetbalschool powered by Football4Fun

Hoofdsponsor Voetbalschool

HWC SP Verhuur Autoservice Franca

Social Media

Instagram Facebook Twitter

Copyright 2014 by Football4Fun · Algemene Voorwaarden · Privacy Policy · site door BRAMUS Internet Services