Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen 2019, inschrijving gesloten!

In week 28 van de zomervakantie, van 9 t/m 12 juli 2019, vindt op Sportpark Molenhoek in Heythuysen de eerste editie van de Jumbo Heerschap Voetbaldagen plaats!

Vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar! Elke dag van 9:30 uur tot 15:30 uur.

Tijdens de Jumbo Heerschap Voetbaldagen speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. De Jumbo Heerschap Voetbaldagen staan onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers.

Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden we ook dagelijks fruit aan.

De kosten voor deze 4 geweldige voetbaldagen bedragen 69 euro! (inclusief voetbalshirt, dagelijkse lunch, drinken en fruit).

De inschrijving is gesloten het kan zijn dat er door afmeldingen nog een plekje vrij is, vraag naar de mogelijkheden via www.football4fun.nl.

Agenda

Social Media

Instagram Facebook Twitter

Copyright 2014 by Football4Fun · Algemene Voorwaarden · Privacy Policy · site door BRAMUS Internet Services