Training

Op woensdagmiddag in Heythuysen en op zondag morgen in Meijel worden er voetbalactiviteiten aangeboden in de vorm van een voetbaltraining van 45 minuten Heythuysen en 55 minuten Meijel De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met voetbal en er ook nog iets van opsteken. De training bestaat uit een variëteit aan voetbalspellen en voetbalvormen waarbij plezier en samenspel centraal staan. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen leren om te sporten in teamverband, ook leren ze om te gaan met winnen en verliezen. 

Voor zowel de betere voetballer als ook voor de beginnende voetballer zal er meer dan voldoende uitdaging zijn tijdens de trainingen.

De volgende zaken komen aan bod tijdens elke training:
- balvaardigheid
- spelinzicht
- samenspel

Heythuysen:
De trainingen vinden in Heythuysen plaats op het sportpark sv Heythuysen of in de gymzaal van basisschool De Neerakker.
Van oktober t/m maart voetballen we in de gymzaal en van april t/m september voetballen we op het sportpark van sv Heythuysen. Het kan zijn dat hier van afgeweken wordt, dit wordt dan kenbaar gemaakt via de email. (stopt tijdelijk per 31-12-2019)

Meijel:
De trainingen vinden in Meijel plaats op sportpark de Starte van maart t/m november en daarna indien mogelijk in een gymzaal/sporthal. We trainen op het trainingsveld van RKMSV, te bereiken via het poortje aan de Heufkensweg. Bij slecht weer kunnen we indien mogelijk uitwijken naar de gymzaal in basisschool den Doelhof.

Tijdens vakanties kan er ook op andere dagen getraind worden. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer(s).

Proefles:
Een eenmalige gratis proefles is altijd in overleg mogelijk.

Kleding en schoeisel:
Tijdens de trainingen is het dragen van sportkleding gewenst, als we in de gymzaal trainen dan zijn gymschoenen verplicht. Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn niet verplicht maar wel gewenst als we buiten voetballen. 

Geef uw kind een flesje water mee voor als we tussendoor even pauzeren.

Een aantal dagen voor een training krijgen alle ouder(s)/verzorger(s) een email met daarin alle benodigde informatie voor de aanstaande training.

Agenda

14-07-2020 | Sportpark Molenhoek Heythuysen

Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen

17-08-2020 | Sportpark Panningen Noord

Jumbo Panningen Voetbaldagen

Social Media

Instagram Facebook Twitter

Copyright 2014 by Football4Fun · Algemene Voorwaarden · Privacy Policy · site door BRAMUS Internet Services