Football4Fun

De Football4Fun Voetbalschool is een initiatief van Patrick Houtappels, Patrick is gediplomeerd om met kinderen te werken en werkt al ruim 10 jaar in de kinderopvang bij Hoera Kindercentra en Stichting Kinderopvang Meijel. Daarnaast is Patrick een gediplomeerd voetbaltrainer (TCIII/UEFA C), hij heeft ruim 15 jaar ervaring als voetbaltrainer bij sv Panningen, RKMSV, Helden, SVVH en sv Heythuysen. Het werken met kinderen en het geven van voetbaltrainingen heeft hij samengevoegd tot Football4Fun.

Football4Fun is opgezet voor kinderen, zowel jongens als meisjes ongeacht voetbalervaring en/of voetbalniveau. De Football4Fun Voetbalschool verzorgt in Meijel (op zondagmorgen) en Heythuysen (woensdagmiddag) trainingen. Daarnaast kunt u bij Football4Fun terecht voor talloze voetbalgerelateerde activiteiten. 
Zowel voor de gevorderde voetballer als ook voor de beginnende voetballer zal er meer dan voldoende uitdaging zijn tijdens de activiteiten van Football4Fun.

De trainingen van de voetbalschool vinden plaats op de volgende locaties:
Heythuysen:  sportpark Molenhoek  en in de gymzaal van basisschool De Neerakker.
Meijel: sportpark de Starte of in een beschikbare gymzaal/sporthal in Meijel. 

De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met voetbal en er ook nog iets van opsteken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen leren om te sporten in teamverband, ook leren ze om te gaan met winnen en verliezen. 

Naast voetbaltrainingen biedt Football4Fun nog meer voetbalactiviteiten aan kijk hiervoor bij " Meer F4F"

 

Agenda

Social Media

Instagram Facebook Twitter

Copyright 2014 by Football4Fun · Algemene Voorwaarden · Privacy Policy · site door BRAMUS Internet Services