Football4Fun

De Football4Fun Voetbalschool is een initiatief van Patrick Houtappels, Patrick is gediplomeerd om met kinderen te werken en heeft ruim 12 jaar gewerkt in de kinderopvang bij Hoera Kindercentra en Stichting Kinderopvang Meijel. Daarnaast is Patrick een gediplomeerd voetbaltrainer (TCIII/UEFA C), hij heeft ruim 15 jaar ervaring als voetbaltrainer bij sv Panningen, RKMSV, Helden, SVVH en sv Heythuysen. Het werken met kinderen en het geven van voetbaltrainingen heeft hij samengevoegd tot Football4Fun.

Football4Fun is opgezet voor kinderen, zowel jongens als meisjes ongeacht voetbalervaring en/of voetbalniveau. De Football4Fun Voetbalschool verzorgt in Meijel (op zondagmorgen) en Heythuysen (woensdagmiddag) trainingen. Daarnaast kunt u bij Football4Fun terecht voor talloze voetbalgerelateerde activiteiten. 
Zowel voor de gevorderde voetballer als ook voor de beginnende voetballer zal er meer dan voldoende uitdaging zijn tijdens de activiteiten van Football4Fun.

De trainingen van de voetbalschool vinden plaats op de volgende locaties:
Heythuysen:  sportpark Molenhoek  en in de gymzaal van basisschool De Neerakker. (stopt tijdelijk per 31-12-19)
Meijel: sportpark de Starte of in een beschikbare gymzaal/sporthal in Meijel. 

De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met voetbal en er ook nog iets van opsteken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen leren om te sporten in teamverband, ook leren ze om te gaan met winnen en verliezen. 

Wij werken samen met Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Cultuur Limburg & Jeugdfonds Sport Limburg, ouders/verzorgers die er voor in aanmerking komen kunnen het inschrijfgeld voor de trainingen of voetbaldagen vergoed krijgen. Neem hiervoor contact op met een van beide organisaties om er achter te komen of u hiervoor in aanmerking komt.
 

 

Agenda

14-07-2020 | Sportpark Molenhoek Heythuysen

Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen

17-08-2020 | Sportpark Panningen Noord

Jumbo Panningen Voetbaldagen

Social Media

Instagram Facebook Twitter

Copyright 2014 by Football4Fun · Algemene Voorwaarden · Privacy Policy · site door BRAMUS Internet Services